Hlavní obsah

Během vykopávaní domovních dveří se lupič postřelil do nohy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nemocnici a následně za mřížemi skončil pokus dvou mladíků u vyloupení domu ve Fort Wayne v americké Indianě. Když se oba muži pokoušeli vykopnout dveře, jeden z nich se postřelil do nohy. Oba raději utekli a 18letý Keanu Cook následně vyhledal ošetření v nemocnici. Tam si pro něj nakonec přišla i policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V pondělí 18. ledna dva muži spustili akci, která se rozhodně nezapíše do dějin kriminalistiky jako povedený zločin. Jejich pokus o vykradení domu zachytila bezpečnostní kamera.

Muži se pokoušeli vykopnout dveře. Jeden z nich, 18letý James Cook, měl přitom pistoli schovanou v kapse tepláků. Ta během jeho pokusu o kopanec vystřelila. Cook chvíli bolestí poskakoval na místě, načež se oba muži rozhodli utéct.

Majitel domu uslyšel výstřel a okamžitě zavolal policii. „Před domem jsem měl nábojnici, jak se střelil do nohy. Tak ji vzali, odebrali otisky prstů a zkontrolovali okolí, jestli se tam ještě někde nepohybují,“ uvedl pro televizi ABC21 Troy Thomas, majitel domu.

Nebojácná žena ubránila majetek samurajským mečem, zloděj má doživotní následky

Koktejl

Pro nešťastného Cooka si nakonec policisté přijeli do nemocnice. Tamní personál uvědomil strážce zákona krátce poté, co tam se zraněnou nohou dorazil Cook. Mladík bylo šetřen, vyslechnut a následně zatčen.

V prohlášení policie uvedla, že se Cook přiznal a v domě hledal „peníze, marihuanu a cennosti“. Dále policie uvedla, že Cook byl již v minulosti zatčen za držení zbraně bez povolení a jeho komplic byl rovněž zadržen.

Reklama

Výběr článků

Načítám