Hlavní obsah

Muž vylezl z vody se žralokem zakousnutým v ruce

Novinky, Tomáš Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké pozdvižení vyvolal v sobotu na floridské pláži Jenson Beach muž, který z vody vytáhl nečekaný úlovek. V moři si hrál se žralokem vouskatým tak dlouho, až se mu malý predátor zakousl do ruky a odmítal se pustit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž vylezl z moře i se žralokem zakousnutým v ruceVideo: Caters News/Carlos Claudio, AP

 
Článek

Hlouček lidí se srotil kolem muže, který s klidným úsměvem držel malého žraloka. Z davu se začaly ozývat rady, jak se žraloka nejlépe zbavit. „Když se žralok otočí, začne být dezorientovaný a stisk povolí,“ zněla jedna z nich. „Na žraločích životech záleží,“ křičel zase někdo se smíchem v narážce na hnutí Black Lives Matter.

Nic však nezabíralo a nepomohl ani expert na podmořský život, který se na pláži nacházel.

Žraloka přilákala koupající se posádka. Pobřežní stráž ho zahnala střelbou

Koktejl

Muž bral svou situaci s humorem. Zatímco se lidé dohadovali, jak žraloka z ruky sundat, nepřítomně si hrál s jeho ocasem.

Po 45 minutách, během kterého lidé žraloka polévali vodou, byl nakonec muž odvezen do nemocnice, kde mu byl žralok odebrán. Podle zpráv místních médií je muž v pořádku, o osudu žraloka není nic známo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám