Hlavní obsah

Muž se nechal rozvést, manželce to ale neřekl

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi neobvyklý případ řeší texaská policie. Hledá muže, který se chtěl tak moc rozvést s manželkou, že jí to raději neřekl a raději vyplnil a podepsal rozvodové papíry za ni. Soud žádost o rozvod schválil, což překvapená žena zjistila až o několik týdnů později. Informoval o tom server New York Post.

Foto: Harris County Precinct 4 Constable’s Office

Paul Nixon

Článek

I když manželé žili už nějakou dobu odděleně, k rozvodu se neschylovalo. Alespoň to si až do letošního května myslela manželka jednapadesátiletého Paula Nixona, kterého nyní hledá policie.

„Tento gentleman se rozhodl pro rozvod, ovšem manželku z celého procesu vynechal. A to je v Texasu porušení zákona,“ uvedl Mark Herman z texaské policie.

Podle Hermana si manželka povšimla, že muž utrácí příliš mnoho peněz za šperky, když ho však se svým podezřením obeznámila, Nixon jí jen oznámil, že si může dělat, co chce, protože jsou rozvedeni.

Nixon je nyní hledán policií pro několik případů padělání a křivopřísežnictví. Navíc zůstává manželem, rozvod byl anulován, jelikož žádost o něj byla padělaná. Lze však očekávat, že manželka v brzké době žádost o rozvod doopravdy podepíše.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám