Hlavní obsah

Motorkář v Indii o vlásek unikl smrti, v poslední vteřině uskočil před vlakem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni svatí stáli v sobotu nad motorkářem v indické Bombaji. Ten přejížděl železniční přejezd ve chvíli, kdy se po kolejišti blížil vlak. Muži se před lokomotivou, která smetla jeho motorku, podařilo uskočit doslova na poslední chvíli.

BEZ KOMENTÁŘE: Rychlík málem srazil muže na motorceVideo: AP

 
Článek

Celou situaci zachytila bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět, jak lidé na železničním přechodu čekali, než projede vlak. Muž na motocyklu se však pravděpodobně domníval, že stihne koleje přejet ještě předtím, než vlak dorazí.

Když si ovšem všiml rychle se přibližující vlakové soupravy, zazmatkoval a položil motorku na zem. Naštěstí se mu však na poslední chvíli podařilo instinktivně uskočit, což mu zcela jistě zachránilo život.

Zdrogovaný řidič vjel na přejezd před blížícím se vlakem. Lokomotiva zabrzdit nestačila

Krimi

Muže s největší pravděpodobností zasáhly kusy rozražené motorky, která skončila pod koly vlaku. Jeho zdravotní stav je neznámý, dle záběrů byl ale schopný postavit se na nohy a odkulhat do bezpečí.

Reklama

Výběr článků

Načítám