Hlavní obsah

Monika Marešová má nového partnera. Je to dopravní magnát

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Stále ještě manželka moderátora Leoše Mareše Monika je opět zadaná. Po rozchodu s podnikatelem Martinem Řezáčem si našla ještě většího boháče, než měla předtím. Podle našich zdrojů se již měsíc vídá se zámožným dopravním magnátem Markem Lehečkou.

Článek

Přestože nám Marešová jméno svého nového přítele neprozradila, svěřila se, že opět není sama. „Jméno svého nového partnera vám neřeknu. On si to nepřeje a já ctím jeho přání. Můžu ale prozradit, že jsem opět šťastná,“ svěřila se Novinkám Marešová.

A i když svého předchozího partnera krátce po vzplanutí lásky seznámila se svými syna Jakubem a Matějem, s Lehečkou tak daleko podle jejich slov nejsou.

„S Martinem to bylo o něčem jiném. On nebyl z Prahy a neměli jsme jinou možnost. Můj nový partner je Pražák, takže nemusíme nic uspěchat. On zatím nemá žádné závazky. Nikdy nebyl ženatý, protože celý svůj dosavadní život obětoval kariéře,“ vysvětlila Marešová. Tím tak nepřímo potvrdila, že jde o úspěšného podnikatele Marka Lehečku, který je majitelem obří dopravní firmy CS Cargo a jeho majetek se pohybuje v řádech miliard korun.

Monika už prý ale svého nového partnera seznámila se svým manželem. A to na své narozeninové oslavě. „Leoš mi přichystal narozeninovou oslavu, kde jsme se sešli všichni. Já a Leoš jsme nyní jako sourozenci,“ ukončila Marešová.

Reklama

Výběr článků

Načítám