Hlavní obsah

Modelka Naomi Campbellová zatčena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v New Yorku zatkla světoznámou modelku Naomi Campbellovou na Park Avenue poté, co se dostala do ostrého konfliktu se svou uklízečkou. Mluvčí newyorské policie sdělila, že bylo vzneseno oficiální obvinění z napadení druhého stupně.

Článek

Naomi prý zaútočila ve svém domě na uklízečku. Mobilním telefonem ji  způsobila hned několik tržních ran na hlavě, které musely být v nemocnici Lenox Hill Hospital sešity.

Dlouhonohá Naomi musela podstoupit proceduru všech zatčených: byly jí sejmuty otisky prstů a byla pořízena její fotografie. Poté stane před soudcem, který ji seznámí s žalobou.

Mluvčí Campbellové popřel, že by byla supermodelka za zranění uklízečky odpovědný a dodává, že byla uklízečka ráno před domnělým útokem propuštěna. "Myslíme si, že je to jakási odveta za to, že jí Naomi ráno vyhodila. Jsme si jistí, že to soud uvidí stejně," řekl JR Johnson.

Reklama

Související témata:

Související články

Naomi Campbellová zmlátila kamarádku

Britskou topmodelku Naomi Campbellovou zřejmě opět čekají opletačky u soudu. Zažalovala jí kamarádka, herečka Yvonne Sciová, která modelku viní z fyzického...

Naomi Campbellová podpořila Kate Mossovou

Britská topmodelka Naomi Campbellová se zastala své neméně slavné kolegyně Kate Mossové, o které se veřejnost dozvěděla, že bere kokain. Podle Naomi...

Výběr článků

Načítám