Hlavní obsah

Modelka Dvořáková umí čarovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Martina Dvořáková (23), finalistka Miss ČR 2004, bude čarovat! Stala se novou tváří jedinečné iluzionistické show Magická esa, která se už více jak rok úspěšně uvádí v Divadle kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy.

Článek

"Martina Dvořáková se tak společně s dalšími modelkami Martinou Poulíčkovou a Zuzanou Rosákovou představí divákům v neobvyklých rolích," řekl iluzionista a producent v jedné osobě Pavel Kožíšek.

Dvořáková, studentka vysoké hotelové školy, se na účinkování v Divadle kouzel už moc těší. "Ráda zkouším, objevuji a učím se nové věci. Vždy mě svět kouzel a iluzí velice přitahoval. A taky se alespoň dozvím, jak se to dělá," smála se sympatická modelka.

Magická esa jsou pro celou rodinu

"Magická esa je atraktivní spojení nejúspěšnějších světových iluzí a krásných žen. Jedná se o první představení svého druhu u nás a je určeno pro celou rodinu," uvedl principál divadla Pavel Kožíšek.

Při velkých "copperfieldovských iluzích" se diváci mohou těšit například na čtyřmetrovou skluzavku času, která je promění zpátky v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, vystřelení člověka z děla v hledišti a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy a napětí! Diváci v sále se také naučí kouzlit a na vlastní nebezpečí možná i zmizí.

Reklama

Výběr článků

Načítám