Hlavní obsah

Mladíkovi se nechtělo platit za jízdu metrem, uvěznil ho otáčivý turniket

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý Američan se chtěl v úterý ráno v New Yorku vyhnout koupi jízdenky na městskou hromadnou dopravu a místo toho se rozhodl protáhnout škvírou v turniketu. Tento záměr se mu však nevyplatil, neboť v otáčivém zařízení zůstal uvězněn. Osvobodit ho musel až jeden z tamních zaměstnanců, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Incident se odehrál v newyorské čtvrti Brooklyn na stanici veřejné dopravy Court Street-Borough Hall.

Mladík se rozhodl, že místo koupi jízdenky za metro, která v New Yorku stojí v přepočtu asi 60 korun, raději využije skulinky ve vertikálním otáčivém turniketu. Tou se chtěl protáhnout a následně cestovat zadarmo. V zařízení se však zasekl a zůstal tam uvězněn.

„Ranní dojíždění do práce mě nikdy nepřestane bavit. Vím, že ceny za městskou dopravu rostou, ale jak si vůbec mohl myslet, že tohle skončí dobře?“ napsal uživatel jeffmonfleury k fotce, kterou sdílel na Instagramu.

Mladého podvodníka, který byl chycen při činu, musel osvobodit až jeden ze zaměstnanců stanice. Daily Mail uvedl, že newyorský veřejný dopravce odmítl danou událost komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám