Hlavní obsah

Mladík na skútru měl při nehodě víc štěstí než rozumu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měl 17letý mladík z Tchaj-wanu, který nedával pozor při odbočování a srazil ho automobil. Po nárazu totiž přistál v nafukovacím bazénku, jenž ležel na kraji silnice. Vyvázl tak bez větších zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík na skútru měl víc štěstí než rozumu

 
Článek

Mladík identifikovaný pouze jako Lin, jak uvedl zpravodajský server Tomo News, odbočoval vlevo. Vůbec nebral ohled na to, že by měl dát přednost autům jedoucím po hlavní silnici zprava a vjel do křižovatky.

Bezpečnostní kamera zachytila, jak do něj narazil řidič bílého sedanu, který ho kvůli autům stojícím v křižovatce viděl až na poslední chvíli.

Tchajwanec se několikrát otočil ve vzduchu a dopadl měkce do nafukovacího bazénku. Těch bylo u kraje hned několik, své stanoviště tam totiž měl jejich pouliční prodejce.

Linovi uložila policie pokutu ve výši v přepočtu čtyř tisíc korun za řízení bez helmy, bez řidičského oprávnění a za nedovolené odbočení. Potrestán byl i řidič auta, který prý nevěnoval dostatečnou pozornost řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám