Hlavní obsah

Miss Vignerová přiznala vztah se synem moderátora Jana Krause

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Aneta Vignerová potvrdila vztah s muzikantem, synem moderátora Jana Krause Davidem. Randí spolu již několik týdnů, nyní Miss ČR 2009 poprvé novou lásku potvrdila.

Článek

"Ano, je to pravda. Mám nového přítele a je to David Kraus," řekla Novinkám Vignerová. "Jsem velmi šťastná," dodala Vignerová na párty nové staročeské restaurace Havelák.

Tam dorazila po boku návrháře Lukáše Macháčka. Po půlnoci, když byla většina fotografů pryč, dorazil za svojí láskou muzikant David Kraus.

Vignerová se před koncem loňského roku rozešla s movitým, o třicet let starším podnikatelem Kamilem Bahbouhem. Tvrdila, že nový muž za rozchodem nestojí. Netrvalo dlouho a už je zase zamilovaná až po uši.

Aneta Vignerová si pochvaluje, že má dobré spalování, a proto nemusí držet žádné diety. V pohodě si na párty nové restaurace pochutnávala na jehněčím s knedlíkem a k tomu si dala ještě zelňáky s kysanou smetanou.

"Zapiju to samozřejmě pivem, tradiční českou kuchyni mám moc ráda. Kdybych nebyla přejezená, klidně bych o půlnoci zvládla ještě svíčkovou se šesti," směje se. " Očistec rozhodně zítra nebude třeba, spaluju zatím dobře," dodala Vignerová.

Vedle Vignerové a Krause dorazily páry Sandra Nováková s přítelem Janem Nejedlým a Světlana Nálepková s Vojtěchem Kokešem. Obklopeni přáteli byli Bořek Slezáček, Míša Ochotská, Ben Cristovao a tři kmotry nového podniku Kateřina Kristelová, Gábina Partyšová a Lucie Králová.

Krásky byly oblečené do typicky českých krojů. Hosty vítaly chlebem a solí a část večera taky hosty obsluhovaly. "Dnešek je pro mě hodně náročný. Mám chřipku a trápí mě horečka. Jakmile s holkama slavnostně přestřihneme slavnostně pásku, utíkám zpět do postele," svěřila se Novinkám Králová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám