Hlavní obsah

Miss Lebedová se brání: S exmilencem Kuchařové Richterem nic nemám

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bulvárními médii se nese horká zpráva. Expřítel Miss World Taťány Kuchařové (21) pražský radní Milan Richter (34) má novou milenku. Randí prý s 2. vicemiss ČR 2008 a vítězkou světové soutěže Miss Tourism Intercontinental Kristýnou Lebedovou (20). Ta poskytla Novinkám exkluzivní vyjádření.

Článek

"Není to pravda, s Milanem nic nemám. Jsme jen přátelé," řekla Novinkám Kristýna Lebedová. Potvrdila však, že společně s pražským radním byla na dovolené v Dominikánské republice. "To ano, ale nešlo o dovolenou ve dvou. Letěli jsme parta přátel," vysvětluje modelka.

Druhá vicemiss ČR 2008 je momentálně bez partnera a věnuje se především modelingové kariéře. Vyhrála světovou soutěž Miss Tourism Intercontinental a jako modelka je velmi úspěšná i v Itálii. "Přítele nemám, tak se soustředím na práci," prozradila Lebedová, která kvůli modelingu v zahraničí shodila osm kilogramů.

Často jezdí pracovně do Milána, daří se jí také v Německu. "V Miláně jsem fotila až do Štědrého dne, teď mě čeká práce v Čechách. V únoru zase mířím do Itálie a Německa, kde je o mě zájem," dodala Lebedová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám