Hlavní obsah

Miss Justová bude na světové soutěži reprezentovat v šatech z pet láhví

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss Vitalita Carmen Justová již ve čtvrtek odlétá do Vietnamu na světovou soutěž Miss Earth. Na finále si oblékne netradiční šaty z polyuretanové pěny, která se vyrábí z recyklovaných pet lahví

Článek

Justová bude na světové soutěži krásy Miss Earth reprezentovat v šatech od návrhářky Jany Berg. Protože jde o ekologicky orientovanou soutěž, návrhářka vytvořila velmi netradiční šaty.

Jsou vytvořeny z polyuretanové pěny, která se vyrábí z recyklovaných pet lahví a slouží jako izolační materiál. Součástí garderoby Justové jsou také tmavě modré šaty s krajkami a flitry a další, petrolejově zelené a černé, jež připomínají džungli.

Do Vietnamu, dějiště Miss Earth, odlétá Justová 4. listopadu. Finále se uskuteční 4. prosince. „Kromě jiného se těším také na tamní tropické počasí, když u nás už je dost chladno,“ řekla Justová a dodala, že 7. listopadu bude na dálku držet palce první vicemiss ČR 2009 Lucii Smatanové, kterou v ten den čeká finále soutěže Miss International v Šanghaji.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám