Hlavní obsah

Miss Junior se stala studentka z Plzně

Novinky, Marek Betka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězkou letošního ročníku soutěže krásy Miss Junior ČR, dívek mezi 15 a 18 lety, se ve čtvrtek stala sedmnáctiletá Jana Hodinářová. První vicemiss se stala Žaneta Vlčková. Třetí místo patří Pavlíně Dvořákové. Miss sympatie si odnesla sedmnáctiletá blondýnka Monika Pošvancová.

Foto: Petr Mráček

Jan Potměšil

Článek

Soutěžními disciplínami i tento rok byly módní přehlídka, rozhovor, volná disciplína (tanec, šerm aj.) a promenáda v plavkách. Na vítězku čekala také výhra 100 tisíc korun, řada věcných cen a smlouva s modelingovou agenturou. Do soutěže se přihlásilo téměř tisíc dívek z celé republiky. Dvanáct finalistek se pak utkalo ve společenském sále TOP HOTELu Praha.

:. Miss Junior Jana Hodinářová (klikni pro větší obrázek)

:. První vícemiss Junior Žaneta Vlčková (klikni pro větší obrázek)

"Blíží se Vánoce, takže určitě půjde něco na dárky pro rodiče, kteří mě hodně podporují. Dále pak sobě udělám malý dárek a zbytek si uložím," řekla vítězka soutěže, studentka integrované střední školy v Plzni, k plánům se stotisícovou výhrou. "Do této soutěže jsem se přihlásila sama a vedlo mě do toho ne vítězství, ale hlavně ty zkušenosti," uvedla "stříbrná" sedmnáctiletá Žaneta Vlčková ze Sušice a ze svých plánů prozradila: "Chci být nejlepší modelka."

Druhá vicemiss koupí mamce ledničku

V rodině druhé vicemiss Pavlíny Dvořákové ve Světlé nad Sázavou se mohou těšit na novou výbavu do kuchyně. Právě v ní chce kráska proměnit svou finanční odměnu: "No s výhrou je to jednoduché, mamce musím koupit ledničku a dále ještě nevím, musím si to rozmyslet." "Krásný pocit to byl, každému bych to přála zažít. Já jsem názoru, že každý by měl ve svém životě zažít svých 10 minut slávy a myslím si, že já jsem si je dnes prožila," řekla po soutěži Šťastná Miss sympatie Pošvancová.

:. Druhá vicemiss Junior Pavlína Dvořáková (klikni pro větší obrázek)

:. Miss Junior sympatie Monika Pošvancová (klikni pro větší obrázek)

Finálový večer na pódiu svými vystoupeními doprovodili slovenský zpěvák Peter Nagy, Ilona Csáková se svou skupinou, Martin Tankwey či arménský houslový mág Tigran Petrosyan. V porotě pak zasedli mimo jiných modelka Andrea Verešová, spisovatelka Bára Nesvadbová, modelka Jitka Kocurová, zpěvák a moderátor Martin Tankwey, kanadská návrhářka Katerina Baloun (TAIZA), návrhářka Helena Bedrnová. Za moderátorský pult se stejně jako loňský galavečer postavil Vítek Havliš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám