Hlavní obsah

Miss Divišová je v pátém měsíci těhotenství, vdávala se těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová je v pátém měsíci těhotenství. Otcem je její manžel, podnikatel Tomáš Fuxa, kterého si 19. června brala na zámku Jemniště. V té době již byla modelka těhotná.

Článek

„To, že jsem těhotná jsme se s Tomášem dozvěděli přesně měsíc před svatbou. Oba jsme byli velmi překvapeni a zároveň velmi šťastni. Začala jsem mít jen trochu obavy, abych zvládla náš velký den - svatbu," řekla Markéta Divišová.

"Jak všichni vědí, první tři měsíce má žena v těhotenství nevolnosti a necítí se moc dobře. Také jsem měla strach, abych se vešla do velmi těsného korzetu. Nakonec mi bylo skvěle, cítila jsem se plná energie, do korzetu jsem se také vešla. Bylo velmi zvláštní a krásné prožívat svatbu a zároveň tu nejkrásnější novinu na světě," vysvětluje modelka.

"Když jsme stáli před oltářem, byli jsme v podstatě jediní, kdo věděl o našem miminku, a když paní matrikářka povídala o slibu a rodině, oba jsme se na sebe dívali a smáli se radostí. Svatbu jsme tedy prožívali už tři," říká šťastná Markéta.

Termín porodu má stanovený na 17. ledna. Ošetřujícím lékařem modelky je pan MUDr. Antonín Pařízek z porodnice U Apolináře. Zatím novomanželé neznají pohlaví miminka. To by se měli dozvědět na začátku září. Jména mají prý již vybrána, čekají jen, až se dozví, zda čekají holčičku nebo chlapečka.  "S manželem se velmi těšíme a každý den pozorujeme jak nám miminko roste," dodala Divišová.

Reklama

Výběr článků

Načítám