Hlavní obsah

Miliardář Horáček: trapné vtipy na účet Karla Gotta

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miliardář Michal Horáček (56) zapomněl na Karla Gotta (70). Zatímco s kolegy křtil desku a přebíral platinu za svůj muzikál Kudykam, Gotta, který na cédéčku zpívá závěrečnou píseň, nechal postávat v davu a na pódium ho pozval až na poslední chvíli.

Článek

Měsíc po premiéře muzikálu Kudykam už asi Michal Horáček pozapomněl, že mu na ní zdarma účinkovaly naše největší hvězdy v čele s Karlem Gottem. Slavíka sice pozval na křest CD s písněmi z muzikálu, ale zřejmě si získáním platinové desky za sedmnáct tisíc prodaných cédéček Kudykam dostal do takové euforie, že si přítomnosti Slavíka dlouho nevšiml.

Na pódiu se vystřídali autoři i interpreti Kudykamu. Jen Gott stále postával smutný v davu. Horáček, který se chlubil úspěchy a vypočítával počet diváků představení i prodaných vstupenek, si ho všimnul až v pověstných za pět minut dvanáct, kdy už se Gott málem chystal nasednout do auta a odjet na svůj koncert v Národním domě na pražském Smíchově.

"Vlastně tady máme ještě jednoho mladého umělce, který si zaslouží přijít mezi nás. Karle, vítáme tě mezi námi," snažil se vtipkovat na závěr Horáček. Gott má na úspěchu CD Kudykamu podíl. Zpívá na něm závěrečnou píseň.

CD Kudykam je už šestá společná deska Horáčka a Petra Hapky. Jejich dvorní interpretkou bývala zejména Hana Hegerová. Muzikál Kudykam se během čtyř týdnů od premiéry hrál už třiačtyřicetkrát před vyprodaným hledištěm Státní opery. Za stejnou dobu se prodalo 17 tisíc kusů cédéčka s písněmi z muzikálu. "Vypadá to, že finančí krize se nás naštěstí netýká," pochvaloval si miliardář Horáček, který na své dílo nemohl sehnat sponzory ani grant a tak si jej z větší části sám financoval. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám