Hlavní obsah

Michael Jackson hledá azyl ve Švýcarsku

– LOS ANGELES
Novinky, KORZO

V úsilí zbavit se ranče Neverland, jenž měl být dějištěm pedofilních hrátek s nezletilými chlapci, přitvrdil popový král Michael Jackson. Tentokrát zapojil do budoucí majetkové transakce nejen svého otce Joea, ale také moderátora lichtenštejnského rádia Al Walsera.

Foto: Jana Vančatová

Hospital v Kuksu po svém znovuotevření v roce 2015 láká statisíce turistů

Článek

Domácí zájemci o koupi nechvalně proslulé americké nemovitosti, na níž si soudně stíhaný Jackon připadá kvůli údajnému permanentnímu sledování a telefonickým odposlechům jako by už byl jednou nohou v kriminále, se však příliš nehrnou. Neodrazuje je však pouze špatná pověst, ale také značně nadnesená cena, kterou za ni její dosavadní majitel požaduje.

Slibnější šanci proto zpěvák vidí v Evropě, do níž se před třemi týdny vydal nejen s touto nabídkou jeho otec. Od syna totiž dostal ještě další úkol, a to poohlédnout se po nějaké usedlosti, od vily po zámek, s rozsáhlými pozemky, do níž by někdy v budoucnu mohl přesídlit. A právě při jeho plnění spoléhá na radu moderátora Ala Walsera, jenž ho nyní provází po vybraných lokalitách v Lichtenštejnsku a východním Švýcarsku, kde se jejich mimořádné pozornosti těší nemovitosti v St. Gallen, ležícím v malebném údolí Rýna.

Zda bude mise Jacksonova otce úspěšná, ukáže až čas. Nicméně Michaelu Jacksonovi, čekajícímu na zahájení soudního projednávání svého případu, jež je stanoveno na leden příštího roku, však může alespoň trochu pomoci rozptýlit chmurné myšlenky na jeho konečné vyznění.

Reklama

Související články

Jackson přiznal, že si kupoval mlčení

Zpěvák Michael Jackson (46) poprvé veřejně přiznal, že si kupoval mlčení lidí, kteří ho chtěli obvinit z pohlavního zneužívání dětí. Stalo se tak několik hodin...

Výběr článků

Načítám