Hlavní obsah

Matthew Perry znovu jede v drogách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přestože se čtyřiatřicetiletý herec Matthew Perry již několikrát snažil vymanit z vlivu omamných látek a podrobil se dvěma detoxikačním kúrám, v současnosti drogám a alkoholu opět beznadějně propadá.

Foto: Supraphon

Obal připravovaného výběrového dvojalba Heleny Vondráčkové.

Článek

"Byl jsem čistý rok a devět měsíců, ale přestal jsem se řídit podle stanovených pravidel, začal jsem si být příliš jistý," vysvětluje herec, jehož proslavila role v oblíbeném seriálu Přátelé.

"Myslel jsem, že mám nad sebou kontrolu," vypráví seriálový Chandler, který se neudržel a opět si zakoupil dávku drog.

Podle zdroje z blízkého hercova okolí může za selhání natáčení posledních dílů seriálu Přátelé. "Znamená pro něj konec toho, co tvořilo podstatnou část posledních let. Přichází o vlastní identitu. Má strach, že se teď v životě ztratí."

Všichni herečtí kolegové z Přátel jsou šokováni. Zachovali se ale jako správní kamarádi a Perryho na holičkách nenechají. Ujistili, že ho podpoří. Matthew jim prý může ve dne v noci zatelefonovat a svěřit jim veškeré starosti, které ho budou trápit.

Reklama

Související témata:

Související články

David Schwimmer se chystá na svatbu

David Schwimmer bude další hvězdou seriálu Přátelé, která strčí hlavu do chomoutu. Sedmatřicetiletý herec, který v populárním seriálu hraje Rosse Gellera,...

Seriál Přátelé je pro Číňany příliš sexy

Populární seriál Přátelé nepřijímají diváci všude na světě se stejným nadšením. V Číně byl přijat rozporuplně a místní úřady ho vyhodnotily jako příliš smělý,...

Výběr článků

Načítám