Hlavní obsah

Matka chvíli nedávala pozor a kočárek s holčičkou jí spadnul do kolejiště

Novinky, vps
Filadelfie

Jedné matce z americké Filadelfie stačila ve středu chvilka nepozornosti a málem došlo k tragédii. Při čekání na vlak v západní části města zapomněla zabrzdit kočárek se svou 14měsíční dcerkou a nevšimla si, že jí sjíždí do kolejiště. Holčička pád odnesla krvavou ránou na čele, ale díky rychlé reakci své matky v kolejišti moc dlouho nepobyla, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Matce sjel kočárek do kolejištěVideo: Reuters

 
Článek

Žena, jejíž identita nebyla zveřejněna, si svou chybu uvědomila až v okamžiku, kdy kočárek padal do kolejiště. K jejímu štěstí dopadla dívenka na kolej, kterou není veden proud.

„Podle toho, co víme, matku něco rozptýlilo, a zapomněla zabrzdit kočárek. Proto sjel až do kolejiště,“ řekl serveru Fox News Scott Sauer ze společnosti SEPTA, která provozuje železniční linku, na níž k incidentu došlo.

Matka rychle zareagovala, seskočila do kolejiště a podala svou dcerku cestujícímu, který přispěchal na pomoc. Další pasažér poté skočil do kolejiště a pomohl ven ženě. Jedna z cestujících ještě předtím prokázala duchapřítomnost a v okamžiku, kdy viděla padající kočárek, upozornila tísňovým telefonem dopravní policii, která zastavila přijíždějící vlak.

Batole bylo převezeno do nemocnice, ale podle vyjádření lékařů se mu kromě rány na čele nic nestalo. Proti matce nebylo vzneseno žádné obvinění, nehoda ale podle provozovatele link slouží jako varování ostatním cestujícím. Na trase totiž jezdí vlak každých šest až deset minut, tragédie tak nebyla daleko.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám