Hlavní obsah

Maskovaní bandité se v Austrálii vloupali do pekárny, ukradli osm dortů

Bezpečnostní kamery v australském Melbourne minulý čtvrtek zachytily okamžik, kdy se dva maskovaní bandité vloupali do pekárny a místo peněz si odnesli pouze sladké pochutiny. O bizarní krádeži informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Vloupačka se odehrála v melbournském předměstí Hampton Park v brzkých ranních hodinách. Nahrávka z bezpečnostních kamer ukazuje, jak dva muži pomocí perlíku rozbili vstupní dveře jedné z místních pekáren. Překvapivé je, že jejich pozornost nezaujaly peníze, nýbrž sladké pochutiny.

Jeden z lupičů ukradl dort z vitríny, zatímco druhého zaujala lednička v zadní části obchodu. Záběry ukazují, jak se probírá jednotlivými druhy. Skoro se zdá, že hledal specifickou příchuť. Nakonec popadl sedm dortů s příchutí lesního ovoce a utekl za svým kolegou, který na něj čekal před pekárnou.

Majitelé podniku serveru 9News řekli, že po pěti loupežích za posledních šest let vážně zvažují, že s provozováním pekárny skončí. Úřady se domnívají, že loupež labužnických pochutin může mít spojitost s nedávným incidentem, kdy zloději vykradli kadeřnictví. Kromě peněz si tehdy odnesli oblečení a přípravky na vlasy.

Reklama

Výběr článků

Načítám