Hlavní obsah

Martina Gavriely šokuje: Do čela si nechává píchat botox a byla na liposukci

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka V.I.P zpráv na TV Prima Martina Gavriely (31) přiznala, jak bojuje proti vráskám i špíčkům. Do čela si nechává píchat botox a dokonce byla i na liposukci.

Článek

"Dostala jsem možnost vyzkoušet bezbolestnou liposukci, tak jsem nabídku přijala. Na klasickou liposukci bych nikdy nešla, řezat do těla? To ne. Zvládla jsem jednu plastiku prsou a to mi úplně stačí," přiznala Novinkám Gavriely.

Moderátorka prozradila, že nikdy neměla výrazné problémy s váhou. "Nohy jsem měla vždycky jak tyčky, ruce taky. Když přibírám, vše se mi usazuje v oblasti bříška a kolem pasu se mi obtočí had," směje se.

Novinkám přiznala, že ani její hladké čelo bez vrásek není zázrakem přírody. "Bude mi 32 let, mám dvě děti. Nevidím nic špatného na tom, že si od vrásek na čele pomáhám botulotoxinovými injekcemi. Určitě to nepřeháním, nechci být jako vosková figurína," dodala Gavriely.

Botox si do čela nechává píchat většina slavných krásek po třicítce. "Vyhlazovač" vrásek vyhledávají i Simona Krainová, Zuzana Belohorcová nebo Eva Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám