Hlavní obsah

Martin Dejdar uvažuje o dalším dítěti

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární herec, moderátor a režisér Martin Dejdar se raduje z dobrého rodinného zázemí a doma nachází pochopení pro své umělecké projekty. Spokojeně žije v domku na okraji Prahy se svou manželkou Danielou a synem Matějem, kterému by mohl brzy pořídit sourozence.

Foto: Eliška Dendisová
Článek

"Kdyby to byla holčička, nezlobil bych se, ale striktně se k tomu nestavím," svěřil se devětatřicetiletý herec, který je stále v jednom kole. Vystupuje v divadle či televizi a točí filmy. "Nevím, jestli jsem workholik, ale pořád musím něco dělat," poznamenal.

V květnu na zlínském dětském festivalu se divákům poprvé představí film Pánská jízda s Martinem v hlavní roli. Vypráví příběh muže, který se po manželčině smrti musí postarat o celou domácnost. "Ve skutečnosti nejde ve filmovém příběhu o skutečnou pánskou jízdu, jak si ji většina z nás představuje," podotkl Dejdar, který zároveň nepopřel, že by si občas nedopřál pořádnou oslavu. 

Příchody dodržuje

"Já si umím udělat pěknou pánskou jízdu, velký mejdan bez žen. Doma to samozřejmě vždy hlásím. Takže jsou připraveni a všechno je v pořádku. Hlásím příchod v den i čas. Nemám s tím problém," usmál se.

Dejdar pil donedávna nejraději pivo, v poslední době mu zachutnalo i víno. "Vínu jsem nikdy nepřišel na chuť. Teprve teď mě kamarádi znalci učí víno pít. A můžu říct, že mi začíná chutnat. O tom, že bych si pořídil vinotéku, však rozhodně neuvažuji. I když, nikdy neříkej nikdy," uzavřel herec.

Reklama

Související témata:

Související články

S Martinem Dejdarem je na dovolené nuda

Oblíbený bavič, moderátor a herec Martin Dejdar je v jednom kole a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemůže. Kromě své nové role v mikro komedii Kausa...

Výběr článků

Načítám