Hlavní obsah

Marcela z Rodinných pout stojí nohama pevně na zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Zuzana Dřízhalová ztělesňuje v televizním seriálu Marcelu Rubešovou, která se stále více prosazuje, stává se výraznější a ráznější. Jejím úkolem však až donedávna bylo hrát naivní mladou ženu. Ve skutečnosti je přitom Zuzana naprosto odlišná.

Foto: Nadja Meister
Článek

Dřízhalová se prý vždy snaží stát nohama pevně na zemi. Rozhodně se nevznáší v oblacích jako ještě nedávno její seriálová Marcela.

A ze země ji do vzduchu jen tak lehce nikdo nedostane. Bojí se totiž letadel. Se svým manželem Hynkem sice již do něj usedla, na další let si však netroufne. Proto se na letošní letní dovolenou v Chorvatsku vydala autem.

Opalování na sluníčku ještě zvýraznilo hereččiny pihy, které pak při natáčení způsobily potíže kameramanovi. Ten na jejím obličeji zaznamenal zvláštní šmouhy. Nakonec se ukázalo, že šlo o velké množství Zuzaniných pih v jednom místě. Nastoupit proto musely maskérky, které pozůstatek léta zakryly.

Nešťastná třináctka

Každý z herců seriálu Rodinná pouta má své tzv. herecké číslo. Na Zuzanu, kterou v životě většinou provází štěstí a která není pověrčivá, padlo nechvalné číslo třináct.

"Stejně mám takové tušení, že to s tím číslem nebude jen tak a něco se, nedej bože, stane," prohodila.

Její předpověď se později vyplnila. Na jednom z natáčení si brala mikroport, který nešťastnou náhodou upadl do umyvadla. Namočil se a přestal fungovat. Mladá herečka je od té doby na techniku, která se jí dostane do ruky, opatrnější a věří, že prokletá třináctka si už od ní vybrala své.

Reklama

Související témata:

Související články

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl...

Simoně z Rodinných pout záporná role nevadí

Herečka Alice Bendová ztělesňuje v televizním seriálu Rodinná pouta jednu z nevděčných rolí. Hraje totiž zákeřnou bývalou přítelkyni Adama Rubeše, která...

Výběr článků

Načítám