Hlavní obsah

Manželství Christiny Aguilery se rozpadlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Manželství devětadvacetileté zpěvačky Christiny Aguilery a hudebního manažera Jordana Bratmana (33) skončilo. O rozvodu se zatím nemluví, ale manželé spolu již nežijí.

Foto: Profimedia.cz

Christina Aguilera s manželem Jordanem Bratmanem a synem Maxem na snímku z listopadu 2009.

Článek

"Ačkoliv Jordan a já teď žijeme odloučeně, oba jsme oddaní našemu synovi Maxovi," uvedla zpěvačka ve svém prohlášení. Jejich přátelé prozradili reportérům listu US Magazine, že se Jordan a Christina v létě vydali do Itálie a pokoušeli se najít k sobě znovu cestu. Prý ale bezúspěšně.

"Byli do sebe opravdu zamilovaní. Během posledního půl roku se ale ukázalo, že jsou spíš přátelé než manželé," dodal jeden z jejich známých. O rozvodu zatím nemluví, jen už nežijí spolu. Největší starost ale prý mají o dvouletého syna Maxe.

Důvodem krize je možná i neúspěšná kariéra

"Christina se snaží být co nejlepší matkou. Má toho opravdu hodně, ale učí se, jak to skloubit a vyvážit," dodává zdroj. Aguilera začala s Bratmanem chodit v roce 2002. V roce 2005 se vzali a po třech letech se jim narodilo dítě. Zpěvačka letos v létě přiznala, že ji přitahují i ženy.

Na rozpadu jejího manželství se ale možná ještě víc podepsal fakt, že se jí v poslední době moc dobře nedaří profesně. Je neustále srovnávána s mladší Lady Gaga a její poslední singl You Lost Me se v britských hitparádách dostal jen na 155. příčku. Poslední hit na prvním místě žebříčků měla Christina před osmi lety.

Reklama

Výběr článků

Načítám