Hlavní obsah

Manželka prodala popel své předchůdkyně za 12 korun

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Žena z amerického New Yorku se dostala do velmi nepříjemné situace poté, co omylem prodala nádobu s popelem manželovy první ženy. Jako by toho nebylo málo, tak nikterak převratné peníze tímto prodejem stejně nezískala. Za utržených 58 centů (v přepočtu asi 12 korun) ji manžel zřejmě také nepochválil.

Článek

Anita Lewisová prodala keramickou nádobu ve tvaru želvy, která obsahovala popel první ženy jejího manžela Terrence ženě, která ji prý plánovala využít jako nádobu na sušenky. Informoval o tom server news.com.au.

K nešťastnému prodeji došlo o tomto víkendu, kdy žena vyprodávala neužitečné věci z domu v garážovém výprodeji, který je v USA poměrně tradiční. Její muž netušíc nic hrozného spal uvnitř domu.

Velká nádoba ve tvaru želvy byla jednou z věcí, která byla prodaná nejdříve. A to i přes fakt, že kupující nedokázala z nádoby sundat víko. Za 58 centů to byl i tak dobrý nákup.

První žena Terence Lewise sbírala všemožné věci ve tvaru želvy a dům jich byl prý doslova plný. "Máme opravdu hodně želv, vůbec jsem si neuvědomila, že to je tahle (obsahující popel)," řekla nynější Lewisova manželka deníku Elmira Star-Gazette.

Pár věří, že se podaří ženu, která nádobu koupila, objevit a ostatky ženy tak získat zpět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám