Hlavní obsah

Malý buldoček vyhnal z domu tři medvědy

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sotva desetikilová fenka francouzského buldočka je odteď pro své majitele psí hrdinkou. Z jejich domu u amerického Los Angeles vyhnala v pátek hned tři medvědy. Vůbec se nestarala o jejich váhovou převahu a pustila se do nich, jako by si byli rovni.

BEZ KOMENTÁŘE: Pejsek vyhnal od domu hned tři medvědy

 
Článek

Medvědi vlezli na pozemek rodiny Davida Hernandeze. Jednalo se o dvě mláďata a jejich matku. Mláďata si fenka podala u schodů a dala jim hodně zabrat.

Jedno z nich se po ní sice ohnalo, to ji však zastavilo jen na krátký okamžik a spíš jí to ještě přidalo na síle, protože druhé medvídě pak prohnala po schodech nahoru a pak zase dolů. Medvídě nakonec potupně přelezlo branku, jak zachytila bezpečnostní kamera.

„Vyrazila mi dech, nemohl jsem tomu uvěřit. Změnila se ve Wolverina,“ pochvaloval si Hernandez odvahu svého mazlíčka.

Požáry v nedalekých lesích způsobily, že medvědi najednou nemají co jíst, a tak se z kopců vydávají až do města, kde hledají něco k jídlu, uvedla televize CBS Los Angeles. Podle Hernandeze je v tom někteří místní obyvatelé podporují tím, že je krmí.

„Je to trestný čin, můžete jít do vězení, když vás při tom chytí. Někteří moji sousedi jim dávají rovnou pytle psího žrádla. A jedna paní jim dokonce dělá sekanou,“ stěžoval si Hernandez.

Starostlivý Američan říká, že někomu to možná zní jako vtip, on má však dvě děti, a tak jsou pro něj medvědi vážnou hrozbou. Postaral se proto, aby si jen tak nemohli otevřít venkovní posuvné dveře do dětských pokojů, a nainstaloval bezpečnostní kamery. A teď se navíc může spolehnout i na svého buldočka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám