Hlavní obsah

Madonna zazpívala papeži "Jako panna"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Americká zpěvačka Madonna věnovala na sobotním koncertě v Římě svůj dávný hit Like a Virgin (Jako panna) papeži Benediktu XVI. Informovala o tom v neděli italská média.

Článek

"Věnuji tuto píseň papeži, protože jsem boží dcera. Vy všichni jste také boží děti," oslovila asi 60 000 posluchačů římského koncertu, který byl součástí jejího světového turné Sticky and Sweet.

Show padesátileté zpěvačky sledovali podle agentury ANSA mimo jiné návrhář Giorgio Armani a fotbalista Francesco Totti.

Královna popu je známá svými provokacemi. Polemiku vyvolala už při zahájení šňůry ve velšském Cardiffu, kdy zpívala píseň Get Stupid a na plátně za ní se objevovaly záběry válek a globálního oteplování, následovala fotografie Adolfa Hitlera, zimbabwského diktátora Roberta Mugabeho a nakonec amerického republikánského kandidáta na prezidenta Johna McCaina.

Madonnino turné čítá 49 zastávek, do Česka ale zpěvačka tentokrát nepřijede. Naposledy Madonna vystoupí 18. prosince v brazilském Sao Paulu.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonně je padesát

Přestože nepatří k oslnivým zpěvačkám, nahrává většinou průměrné desky a jako herečka je vysloveně špatná, patří Madonna k největším celebritám planety. Právě...

Výběr článků

Načítám