Hlavní obsah

Madonna zastavila zvěsti o krachu manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna už odmítala dál číst v bulvárním tisku, že je její manželství s režisérem Guyem Ritchiem v troskách a rozhodla se s tím něco udělat. Informoval o tom v úterý server Ananova.

Článek

Americký bulvární tisk uvedl nepravdivé informace o tom, že zpěvačka Madonna a její manžel Guy Ritchie mají velké problémy v manželství, které zcela určitě vyústí v rozvod, informoval o tom Daily Express.

Tisková mluvčí zpěvačky, která Madonnu doprovázela při natáčení nového klipu se k bulvárním bludům vyjádřila na speciální tiskové konferenci: "Guy má přijet za Madonnou na návštěvu, jednou s dětmi Roccem a Lourdes a podruhé sám, bez dětí, aby měli manželé soukromí."

"Ritchieovi jsou perfektní pár. Zbožňují jeden druhého. Je na nich vidět, že jsou spolu šťastni a bez problémů," řekla Madonnina londýnská tisková mluvčí.

"V tisku už se objevilo tolik nepravdivých zpráv, že to Madonnu a její manželství snad ani nemůže rozházet," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna: největší kritik je má dcera

Madonna to nemá se svou dcerou Lourdes jednoduché. Styl oblékání, který má její maminka ráda, je pro ni nepochopitelný. Cítí se trapně, když její máma vypadá...

Madonna oslaví výročí svatby bez dětí

Sedmačtyřicetiletá zpěvačka Madonna se chystá slavit již páté výročí svatby s o deset let mladším manželem filmovým režisérem Guyem Ritchiem. Pár se rozhodl...

Madonna řádila v gay klubech

Se skandální minulostí, kterou by jí mohla závidět nekorunovaná královna mejdanů Paris Hiltonová, se populární zpěvačka a dvojnásobná matka Madonna (47) nijak...

Výběr článků

Načítám