Hlavní obsah

Madonna a Guy Ritchie adoptují dítě

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Madonna chce se svým manželem Guyem Ritchiem adoptovat dítě. Podle informací časopisu Star se již zaregistrovali na všechny úřady a začali proces, na konci kterého jich bude v rodině o jednoho více.

Článek

"Právě procházejí vyhodnocováním," řekl Staru zdroj z úřadu pro adopce.

"Věřím, že se jim podaří vyjít z byrokratického kolotoče schvalování a posuzování jako vítězům," pokračoval zdroj. Podle odborníků zabývajících se adopcemi by neměl být u Madonny s povolením adopce problém. Žije v relativně spokojeném manželství, je finančně zabezpečená a své mateřské schopnosti prokázala na vlastních dětech.

"Madonna je naprosto skvělá matka. Její potomky lze s klidným srdcem označit za vzorové děti," dodal adopční úředník, který si nepřál být jmenován.

Sedmačtyřicetiletá popová hvězda před dvěma měsíci pustila do světa zprávu, že se pokouší s manželem počít druhé dítě. Madonna má s filmařem pětiletého syna Rocka a devítiletou dceru Lourdes z předchozího vztahu. Nyní ale o vlastní dítěti již nemluví a přistoupili raději k adopci.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna řeší dilema: děti nebo kariéra?

Americká zpěvačka Madonna se trápí dilematem typickým pro mnohé umělce. Je možné být dobrou matkou a současně si nepokazit kariéru, v jejím případě pěveckou?...

Horka narušují Madonně sexuální vyžití

Dlouhotrvající horké počasí narušuje Madonně manželství a sexuální život. Během svého turné totiž vyhazuje manžela Guye Ritchieho z hotelového pokoje, protože...

Výběr článků

Načítám