Hlavní obsah

Horka narušují Madonně sexuální vyžití

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dlouhotrvající horké počasí narušuje Madonně manželství a sexuální život. Během svého turné totiž vyhazuje manžela Guye Ritchieho z hotelového pokoje, protože nestrpí klimatizaci, zatímco Guy by se bez ní nevyspal. Madonna se bojí, že by jí mohl chladný vzduch z klimatizace poškodit hlasivky.

Článek

"Nemůžu spát v pokoji, kde je zapnutá klimatizace, protože je tam příliš chladno, což může vysušit mé hlasivky a způsobit mi chrapot," řekla Madge časopisu People. Sedmačtyřicetiletou zpěvačku teď čeká turné po světě, kdy bude účinkovat na beznadějně vyprodaných koncertech.

Zpěvačka, která tvrdě pracuje na své postavě a pro uklidnění používá někdy i kyslíkovou masku, zakázala používání klimatizace během celého turné.

Madonna, která má naplánovány v září také dva koncerty v Česku, se nemusí s Mariah Careyovou, která jí konkurovala na turné po Spojených státech. Když se dozvěděla, že musela několik koncertů zrušit kvůli nezájmu fanoušků, popadl ji hysterický smích. "Madonna přijala s radostí zprávu, že Mariah nevystoupí na několika koncertech, protože o ně není zájem. Dokonce se tomu náramně smála," řekl zdroj blízký Madonně americkému listu NYDN.

Reklama

Související články

Lístky na Madonnu jsou nestydatě drahé

Madonna, královna "rockonomiky", vtipkuje BBC na adresu stálice komerčního popu. Lepší lístky na Madonnu budou stát (ve Velké Británii) v přepočtu cca 6600...

Madonna už s Britney nekamarádí

Nerespektování zásady Mluviti stříbro, mlčeti zlato, přivolalo na hlavu osudem těžce zkoušené zpěvačky Britney Spearsové (24) další pohromu. Americká hvězda...

Výběr článků

Načítám