Hlavní obsah

Lupič trefil komplice cihlou do hlavy, nechal ho ležet v bezvědomí a utekl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukázkovou nešikovnost předvedl začátkem srpna v Londýně zloděj, který chtěl společně se dvěma komplici vykrást jednu z tamních budov. Při pokusu o rozbití okna totiž trefil cihlou hlavu svého komplice, který ihned ztratil vědomí. A protože na místo brzy přispěchal člen ochranky, dal se nešika i se svým druhým kumpánem na útěk a svého kamaráda nechal napospas osudu.

Článek

Na záběrech, které zachytila bezpečnostní kamera, je vidět, jak na soukromý pozemek přijela na motorce trojice lupičů a dva z nich se pokoušeli cihlou rozbít okno.

Zatímco jeden do něj bušil z bezprostřední blízkosti, druhý zkusil štěstí hodem. Ten však skončil fiaskem, protože namísto okna zasáhl hlavu svého komplice, který upadl do bezvědomí.

Nešikovný zloděj se snažil svého parťáka rychle probudit. Dřív, než se mu to povedlo, ale na místo přispěchal člen ochranky.

V zápalu zoufalosti se proto lupič pokusil naskočit na motorku, ani to se mu však nepovedlo, a tak řidič ujel bez něj a on se dal na útěk druhým směrem. Člen ochranky ho pronásledoval, po chvíli se ale raději vrátil k muži v bezvědomí a o incidentu informoval své kolegy pomocí vysílačky. Zdravotní stav zasaženého muže deník Daily Mail neuvedl.

Ačkoli se jedná o bizarní případ, není ojedinělý. Téměř totožná situace se odehrála také v únoru v Číně. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám