Hlavní obsah

Místo výlohy trefil zloděj cihlou hlavu komplice

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok aspiruje na titul nejhloupějšího zloděje několik adeptů, jejichž zločinné plány zkazí idiotské provedení. Číňan, který se v noci z úterý na středu pokusil rozbít cihlou výlohu, by se na pomyslném žebříčku umístil hodně vysoko. Místo výlohy totiž z bezprostřední blízkosti trefil svého komplice.

BEZ KOMENTÁŘE: Chtěl rozbít výlohu, místo toho Číňan cihlou omráčil svého kompliceVideo: Shanghai police

 
Článek

Záběry tragikomického pokusu o vyloupení obchodu zveřejnila ve středu šanghajská policie na svém účtu na čínské sociální síti Weibo. Přes čtyři milióny zhlédnutí za necelé dva dny dokazují, že řadu lidí cizí neštěstí vždy potěší, zvlášť když jde o kriminálníky.

Plán dvou zlodějíčků byl jasný: cihlou rozbijí výlohu a vkradou se dovnitř. Zatímco se prvnímu ze zlodějů podařilo první část velice jednoduchého plánu splnit, druhý pohořel. Možná se pořádně nedíval, možná nepočítal s tím, že se mu komplic připlete do cesty.

Ať už to bylo jakkoliv, trefil zloděj cihlou místo výlohy hlavu svého parťáka. Ten se okamžitě skácel k zemi jako podťatý. Bezvládného komplice pak nešťastný zlodějíček odtáhl pryč.

„Kdyby všichni zloději byli jako tihle, nemusíme dělat přesčasy,“ uvedla u příspěvku šanghajská policie. Jaká zranění utrpěl trefený zloděj, není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám