Hlavní obsah

Lovec zabil záhadného tvora s rudýma očima a dlouhými drápy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lake Country

Matthew Harrell z Lake Country v Mississippi zastřelil minulý týden při odchodu na lov velmi podivného tvora. Po cestě kolem svého kurníku nalezli jeho psi několik mrtvých zvířat. Když nakoukl dovnitř, spatřil tvora s rudýma očima, krvavými zuby a připraveného k útoku.

Američan měl zabít mýtického tvora

 
Článek

Pan Harrell a jeho sousedé jsou přesvědčeni, že tvor je legendami opředený mýtus jménem čupakabra. Tvor, údajně původem z jihoamerického Portorika, který své jméno vysloužil hlavně kvůli své oblibě vysát krev ze své oběti, je mu údajně více než podobný.

„Když sem vešel do kurníku a spatřil toho tvora, bylo mi hned jasné, že to není mýval nebo nějaká kočka. Tohle mělo velké drápy a rudé oči. Stálo to na vrchním patře připravené k útoku. V momentě, kdy to na mne skočilo, vystřelil jsem a zabil toho tvora v letu,“ popisuje celou událost Harrell.

Mrtvé zvíře nemá žádnou srst a jeho drápy jsou mnohem delší, než bývají u psů. Je to značný vzhledový rozdíl oproti zvířatům žijícím v této oblasti.

Podle odborníků je možné, že se jedná o zvíře nazývané Texaský modrý pes, nebo o křížence kojota a mexického vlka. Odbornice na faunu Phylis Canion tuto teorii z části potvrzuje, jedním dechem však dodává, že tomuto stvoření chybí několik typických znaků, které by texaský modrý pes nebo kříženec kojota a vlka měli vykazovat.

Před dvěma lety vyplavilo moře další záhadné zvíře, pravděpodobně montaucké monstrum.

Tvor podobný čupakabře byl v minulosti nalezen i v americkém Texasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám