Hlavní obsah

Lopezové při natáčení překáželo velké pozadí

– LOS ANGELES

Latinskoamerické herečce a zpěvačce Jennifer Lopezové se v poslední době daří poměrně dobře, prožívá pokojné chvilky jak v manželství, tak na poli profesionálním. Klidný život se ale začíná projevovat na její linii a Jennnifer hrozí, že už nebude dostávat tak lukrativní nabídky jako doposud. Naposledy překvapila svými přebytečnými kilogramy při natáčení reklamního spotu na nealkoholický nápoj.

Foto: Jaroslav Kreisinger

Slavnostní vernisáž výstavy fotografií od místních fotoamatérů

Článek

Lopezová měla při natáčení nové reklamy velké problémy vejít se do šatů, v nichž měla ve spotu vystupovat a nabádat k pití jisté limonády. Oblečení, které bylo původně ušito podle její běžné velikosti, na herečce doslova praskalo ve švech. A to zejména v partiích jejího pozadí, které bylo pár let až doposud obdivováno.

Katastrofě musely zabránit kostymérky, které kožené šaty narychlo upravily a do jejich zadní části všily náhradní díl.

"Bylo to spíše veselé," zlehčil situaci pracovník natáčecího štábu. "Všichni ti lidé již byli připravení na natáčení, když nám došlo, že tu je jeden veliký problém," pokračoval ve vyprávění, "zadek Jlo byl příliš kulatý a nevešel se jí do oblečení," pousmál se.

Americká firma, která si reklamu objednala, do spotu s Jennifer Lopezovou investovala 20 miliónů dolarů. V podobných spotech by měla vystupovat také zpěvačka Beyoncé Knowlesová či fotbalista David Beckham.

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová propustila upovídaného maskéra

Latinskoamerické herečce a zpěvačce Jennifer Lopezové došla trpělivost. Když se dozvěděla o podlosti svého maskéra, který o ní roznášel nepravdivé zvěsti,...

Výběr článků

Načítám