Hlavní obsah

Lidé s ní soucítí. Medvědice převáděla přes silnici čtyři nezbedná mláďata

Tomu, kdo má více dětí, musela být situace, ve které se ocitla medvědice na rušné silnici v americkém Connecticutu, více než známá. Šelma totiž potřebovala dostat na druhou stranu komunikace svá mláďata, která se ale spíše zajímala o vše kolem, jen ne o to, aby se bezpečně a co nejrychleji dostala na druhou stranu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Video pečlivé medvědí matky se stalo virálemVideo: AP

 
Článek

Video, které zaznamenali řidiči o minulém víkendu, se stalo hitem na sociálních sítích, kde už ho už zhlédlo více než 14 milionů lidí. Jak poznamenali mnozí komentátoři, každý, kdo někam potřeboval dostat více malých dětí najednou, musí s medvědicí soucítit.

Ze začátku se zdálo, že má medvědice vše pod kontrolou. Vozidla poslušně zastavila na obou stranách, na celou akci navíc dohlížela policie. Medvědice odhodlaně popadla první medvídě a vyrazila přes silnici. Současně vyzývala další potomky, aby ji následovali. Druhé mládě se za ní záhy rozběhlo a po chvíli váhání se rovněž dostalo na druhou stranu.

Únik plynu prozradil medvědí rodinku spící pod domem

Koktejl

Zbývající dvojice medvíďat se ukázala jako větší problém. Jedno z nich se rozhodlo, že právě tenhle moment je nejlepší, aby si vyzkoušelo své lezecké schopnosti, a začalo se sápat na sloup. Medvědice se pak rozhodla, že přenese obě mláďata najednou.

To se úplně nepovedlo, navíc v jednom okamžiku se rozběhla, pustila mládě a zmizela v křoví. Patrně se jedno z už přenesených mláďat rozhodlo vzdálit víc, než se matce líbilo.

Něco mě kouslo do zadku, křičela Američanka ze záchoda. V latríně se ukrýval medvěd

Koktejl

„Medvědí mámo, jak já ti rozumím. Máš jedno, které musíš táhnout, druhé, které tě následuje, a třetí, které by se klidně bezstarostně nechalo přejet,“ okomentovala jedna z uživatelek situaci medvědice. „Mám tři děti, staré pět a míň let, a tohle jsem zažil na parkovišti,“ svěřil se další z komentátorů.

Po čtyřech minutách se nakonec všechna medvíďata dokázala dostat bezpečně na druhou stranu silnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám