Hlavní obsah

Letadlo nouzově přistávalo na floridské dálnici a trefilo jedoucí auto

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jedete po dálnici, zpravidla nečekáte, že se vám ve zpětném zrcátku objeví přistávající letadlo. Přesně takový pohled se však ve čtvrtek naskytl překvapenému řidiči na nájezdu na floridskou dálnici I-4. Pilot se pokusil nouzově přistát a při svém pokusu do jedoucího auta zezadu narazil. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na floridské dálnici nouzově přistálo letadlo a srazilo se s autemVideo: WFTV, AP

 
Článek

Incident se odehrál ve čtvrtek krátce před půl šestou večer místního času. Pilot letounu Piper PA-28 Cherokee Angel Garcia mířil z Jižní Karolíny na letiště v Orlandu, když mu zhruba 18 kilometrů před cílem došlo palivo.

Rozhodl se proto nouzově přistát na nájezdu na floridskou dálnici I-4 a během přistání narazil do jedoucího osobního vozu. „Bylo obrovské štěstí, že došlo jen k malým škodám,“ uvedl Louis Grindle z maitlandského hasičského sboru, který u nehody zasahoval.

Na místě je stále omezena doprava, nehodu vyšetřuje Federální letecký úřad, který určí, jakou míru zavinění pilot nesl a zda bude za své přistání nějak postižen.

Reklama

Výběr článků

Načítám