Hlavní obsah

Leoš Mareš chystá na Valentýna překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Populární moderátor a zpěvák Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Poslušná slaví svátek zamilovaných každoročně a s oblibou. Valentýna považují za jeden z nejdůležitějších dnů v roce. Aby si ho co nejlépe užili, jeden pro druhého si i letos připravili zajímavá překvapení.

Foto: Radek Formánek

Nové nasvícení oltářů

Článek

"Já jsem ten svátek vlastně vyženil. Předtím jsem Valentýna ignoroval. Před pěti lety jsem ale začal chodit se svojí přítelkyní, která ho strašně slavila, a protože ji mám rád, tak jsem ho od ní převzal," vysvětlil Mareš.

Dárek musí být romantický

Nedávají si však honosné dary, spíše se vzájemně snaží potěšit neotřelými nápady. "Nejde ani o dárky, ale o nápady. Například loni mě moje přítelkyně pozvala do takových lázní, kde jsme měli pronajatý bazén a speciální koupel jenom pro sebe. Bylo to hrozně romantické," vypráví nadšeně Leoš, který svůj letošní dárek pro partnerku neprozradil.

Mareš: Líbí se mi Brodská

Leoš Mareš si kromě moderování a zpívání vyzkoušel rovněž filmovou roli. V novém snímku Dušana Kleina Jak básníci neztrácejí naději hraje jednoho z rebelujících lékařů.

Mareš se přiznal, že největším zážitkem pro něj byla zejména možnost zahrát si s Terezou Brodskou, která se mu vždycky líbila. Tereza ale na rozdíl od něj svátek svatého Valentýna neuznává.

Valentýnská příloha

Reklama

Výběr článků

Načítám