Hlavní obsah

Lance Amstrong a Sheryl Crowová se rozcházejí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedminásobný vítěz cyklistického závodu Tour de France, americký šampión Lance Armstrong a zpěvačka Sheryl Crowová se rozcházejí. Oznámil to v sobot americký týdeník People.

Článek

"Po dlouhém a těžkém rozvažování jsme učinili obtížné rozhodnutí rozejít se," uvedl pár ve vyjádření pro časopis. "Oba se hluboce milujeme a máme jeden k druhému hluboký respekt a žádáme každého, aby respektoval naše soukromí v tomto obtížném čase."

Čtyřiatřicetiletý texaský cyklista, který kromě sportovních výsledků proslul i úspěšným bojem s rakovinou, a 43letá zpěvačka z Missouri se poznali v říjnu 2003, dva roky se scházeli  a něco přes pět měsíců byli zasnoubeni. Již delší dobu spolu žili na ranči nedaleko texaského Austinu.

První zprávy o krizi vzájemného vztahu se objevily kolem Vánoc, tehdy je však oba ještě rozhodně dementovali a zdůrazňovali, že se hodlají na jaře vzít. Sheryl se nechala vyfotografovat ve svatebních šatech a Lance plánoval svatbu v Austinu, kde se narodil. Byla by to její první a jeho druhá svatba. Armstrong má z předchozího manželství tři děti.

Crowová si v listopadu v rozhovoru s agenturou AP postěžovala, že život slavného páru je vzhledem k neustálé pozornosti bulvárních médií obtížný. "Tyhle magazíny mají mnohem větší zájem na rozchodech takových párů než na zprávách o tom, že spolu šťastně žijí," řekla tehdy.

Reklama

Výběr článků

Načítám