Hlavní obsah

Kylie Minogue kvůli léčbě odloží i mateřství

Novinky, DPA, Scotsman, Sky News

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Australská zpěvačka Kylie Minogue, které lékaři vyňali nádor z prsu, se zřejmě bude muset načas vzdát svých plánů. Kromě svatby s přítelem, francouzským hercem Olivierem Martinezem snila o mateřské roli. Kvůli nemoci si ale bude muset na dítě počkat.

Článek

Šestatřicetiletá Minogue v úterý potvrdila, že trpí rakovinou prsu. [celá zpráva] Ihned se rozhodla, že kvůli onemocnění odloží plánované koncertní turné. Následoval chirurgický zákrok, jehož datum povedení se podle různých médií liší. Podle některých měl být vykonán již ve čtvrtek [celá zpráva], podle jiných až v pátek. Zákrok byl každopádně úspěšný [celá zpráva]

Žádné podrobnosti o dalším postupu v léčbě nebyly zveřejněny, ví se jen, že zpěvačka zřejmě podstoupí chemoterapii, radioterapii a hormonální terapii. Právě kvůli chemoterapii by Minogue nemohla v následujících měsících otěhotnět. "Teď to (rodičovství) odkládáme. Dáme se do toho po skončení turné," vysvětlil Martinez.

Při chemoterapii zpěvačce také hrozí, že zůstane navždy neplodnou. Upozornil na to v pondělí Doreen Akerman, ředitel australského spolku proti rakovině.

Britská média zároveň začala spekulovat, že by si jí mohl Martinez alespoň vzít. Svatbu však jednoznačně vyvrátil zpěvaččin tiskový mluvčí. "Není to pravda, abych byl upřímný, britský tisk o její svatbě spekuluje pořád, takže tohle není nic nového," řekl.

Podle listu The Daily Mail se ale milenci již zasnoubili. Olivier se měl Kylie zeptat, zda si ho vezme, a ona odpověděla - ano, citoval v pondělí z deníku server Sky News. Mluvčí zpěvačky však vyvrátil byť jen svatební plány.

Podpora rodiny i fanoušků

Onemocnění zpěvačky vyvolalo velké emoce u jejích příznivců. Ačkoliv se přesně neví, zda Minogue stále pobývá v nemocnici nebo již byla propuštěna do domácí péče, oddaní fanoušci se denně srocují před domem jejích rodičů v Melbourne. V tom by zřejmě dočasně bydlela, pokud by ji z nemocnice propustili.

Lidé jí sem nosí květiny, drobné dárky a dopisy, v níž jí vyjadřují svou podporu a přejí jí brzké uzdravení. Mnozí ale uposlechli výzvy manažerů a místo darů posílají peníze prostřednictvím webové stránky, kde mohou přispět na léčbu rakoviny.

V obležení fanoušků je také Ramsay Street v Melbourne, kde se natáčel seriál Sousedé, v němž Kylie poprvé zazářila. Seriál byl velmi oblíben ve Velké Británii, proto právě britští příznivci tvoří podstatnou část těch, kteří se v ulici nechávají na památku fotografovat.

Zpěvačku v jejím boji podporují rovněž rodiče, sestra Danni i její přítel Martinez. Minogue vyjádřil podporu rovněž australský premiér. [celá zpráva]  Kylie se v minulosti angažovala v charitě na pomoc ženám, které onemocněly právě rakovinou prsu. Zákeřné nádorové onemocnění poznal i její otec, který se v minulosti úspěšně popral s rakovinou prostaty.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Kylie Minogue se tento týden podrobí operaci

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue se tento týden podrobí operaci kvůli rakovině prsu, která u ní byla před nedávnem zjištěna. Uvedl to ve čtvrtek její...

Výběr článků

Načítám