Hlavní obsah

Kriminalisté o trestním oznámení na manžela Vondráčkové nevědí

Novinky, Pavel Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kriminalisté nemají žádné informace o trestním oznámení, které měl na státní zastupitelství v Praze 10 podat na manžela zpěvačky Heleny Vondráčkové Martina Michala jeho obchodní partner Miroslav Stiebal.

Foto: Zdeněk Horenský

Poutač výstavy před Slováckým muzeem.

Článek

V bulvárním časopisu Spy se minulý týden objevily spekulace o tom, že už dva měsíce po svatbě musela umělkyně zaplatit několikamiliónovou kauci, aby údajně nezdárného manžela dostala na kauci z vazby. Není však jasné, zda popsané události nějak souvisí s trestním oznámením, které prý podal Miroslav Stiebal.

Podle obchodního rejstříku jsou Michal a Stiebal od roku 1998 členy představenstva akciové společnosti Air Central, zabývající se obchodem. "Nic jsme od státního zastupitelství neobdrželi. Takže nic nevíme," řekl v pátek Právu zástupce ředitele obvodního policejního ředitelství v Praze 10 Miroslav Pátek.

Uvedl, že policisté v jeho obvodě nemají ani informace, podle nichž měla Michala před vyšetřovací vazbou zachránit několikamilionová kauce. "Nevíme o tom," dodal Pátek.

Podle obvodní státní zástupkyně Prahy 10 Václavy Novákové její úřad trestní oznámení podané Stiebalem dostal minulý týden v úterý. Důvod, proč podnět nebyl předán policii v pátek na obvodním státním zastupitelství pro Prahu 10, nikdo nevysvětlil. "Dnes tu není ani noha," řekl na konci minulého týdne Právu telefonický operátor. Stiebal navrhuje Michala stíhat pro podvod, zkreslování údajů, pokus krácení daní a padělání veřejné listiny.

Michal je příčinou rozkolu ve Vondráčkovic rodině

O nekalých činnostech JUDr. Martina Michala, který prý titul navíc používá neoprávněně, spekulují média po celou dobu podnikatelova vztahu s populární zpěvačkou. Strach z nepoctivých úmyslů Michala měla a má i rodina Heleny Vondráčkové. Její bratr proti Martinovi Michalovi vede mediální kampaň už delší dobu. Ke kritice zpěvaččina manžela se přidala i jeho dcera, zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Oba na oplátku obvinil Martin Michal z pomluvy.

Vztah Vondráčkové s Michalem vyvolal v celé rodině rozkol. Na protest proti dceřinu neuváženému rozhodnutí se na únorovou svatbu sledovaného páru nedostavil nejenom bratr s neteří, ale dokonce i zpěvaččin otec. Helena Vondráčková za svým mužem ale navzdory všemu stojí a veškeré pomluvy vyvrací. Neodradil ji ani fakt, že byl Martin Michal už několikrát ženat a všechny jeho manželky podávají o vzájemných vztazích velmi nelichotivá svědectví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám