Hlavní obsah

Krainová odhalila prsa, Kobzanová ukázala kalhotky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hvězdy módní přehlídky Osmana Laffity Simona Krainová a Diana Kobzanová předvedly více než modely známého návrháře. Krainová v průsvitném modelu předvedla svá ňadra, Kobzanová zase ve večerních šatech s rozparkem ukázala kalhotky.

Článek

Diana Kobzanová své spodní prádlo neuhlídala, když sestupovala z mola. Hluboký rozparek zavinil, že  Diana předvedla nejen šaty, ale také růžové kalhotky.

Kobzanová se na přehlídce objevila po dlouhé době. Její parketou je již spíše moderování. "Jsem už taková modelka důchodkyně, věnuju se moderování, přehlídky beru opravdu už jen výjimečně," řekla Novinkám Diana.

Modelce tleskaly v publiku maminka s kamarádkou - matkou hokejisty Petra Nedvěda. Hned po módní show utíkaly domů. "Musím mámě rychle zbalit, jede zpátky domů do Liberce," vysvětlila Kobzanová

Simona Krainová se také nezdržela. Hned po módní show si ji vyzvedl přítel Karel Vágner. "Zítra v sedm ráno odjíždím do Bratislavy. V neděli mě čeká první kolo Let´s Dance. Mám z toho pořádné nervy," vysvětlila Krainová. Prvním tancem, který Krainová s partnerem předvedou bude chacha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám