Hlavní obsah

Kočka zahnala dva aligátory, otevřená tlama ji nevyděsila

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Orleans

Kočka z amerického státu Louisiana se stala hitem internetu poté, co uživatelé umístili na web video jejího "boje" s aligátory. Ačkoli video vyvolává více otázek, než dopřává odpovědí, kočce jistě nikdo neupře velkou odvahu.

Článek

Dvě seknutí stačila k tomu, aby se první aligátor rozhodl neútočit a po chvíli vycouval z boje směrem k vodě. Jakoby na pomoc svému kolegovi se však vydal druhý aligátor, který s otevřenou tlamou mířil ke kočce a pak i k vedle stojícímu člověku. Kočka však vypálila rychlý direkt, který zahnal i jeho.

Video bylo natočeno pravděpodobně na jedné z krokodýlích farem v Louisianě. Není však známo, proč lidé nechali kočku přiblížit se k aligátorům na takovou vzdálenost, když jí mohlo jít o život. Stejně tak člověk stojící vedle působil, jako by vedle něj nebyli dva aligátoři, ale domácí mazlíčci. Tak jako tak, kočka si již na internetu vysloužila přezdívku mazlíček Chucka Norrise.

Reklama

Výběr článků

Načítám