Hlavní obsah

Kníže Rainier princeznu Stéphanii nevyhnal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONAKO

Monacký knížecí palác dnes dementoval informace francouzského týdeníku Paris-Match, který ve svém posledním čísle tvrdí, že kníže Rainier vyhnal z domu princeznu Stéphanii kvůli jejímu poslednímu románku se zahradníkem a posléze akrobata.

Článek

Podle týdeníku se kníže na Stéphanii strašlivě rozhněval a dal jí na vědomí, že ji už nechce vidět. Knížecí palác zprávu dementoval jako nepodloženou, poškozující knížete a jeho rodinu. "Princezna Stéphanie se plně zhošťuje svých oficiálních i soukromých závazků," uvádí se v prohlášení, které palác vydal.

Vyjadřuje se v něm politování nad falešnými zprávami, které tisk šíří z touhy po senzaci. Podle týdeníku, většinou dobře informovaného o tomto druhu událostí, je princezna nyní zamilována do portugalského akrobata Perese Brothera, který pracuje u cirkusu, u něhož působí jako krotitel slonů její bývalý milenec Franco Knie.

Kníže Rainer podle Paris-Match vyhnal svou milovanou dceru proto, že jí nemohl odpustit její poslední milostné románky. Už loni v létě pro něho bylo údajně obtížné spolknout nečekanou a prchavou náklonnost Stéphanie k majordomovi knížecího paláce Richardu Lucasovi. Posléze mu jeho okolí doneslo, že dcera skončila v náručí zahradníka. Poslední kapkou však bylo zjištění, že po mladém zahradníkovi zaměřila dnes 37letá princezna svou pozornost na cirkusového akrobata.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám