Hlavní obsah

Kateřina Brožová nemá o Silvestru rozhodnuto

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kateřina Brožová se rozhodla konec roku strávit odpočinkem, příjemným klidem a hlavně společně se svou dcerou Kačenkou. Ať již bude slavná máma podnikat cokoliv, jisté je, že se přitom bude snažit právě o Kačenčinu spokojenost.

Foto: Marek Malůšek

Režisér Michal Skočovský a autor předlohy Fedor Gál na zahajovací zkoušce v Uherském Hradišti.

Článek

"Upřímně řečeno, v tuto chvíli ještě nevím, jestli třeba na Silvestra zůstaneme v Čechách nebo někde mimo republiku, jestli pojedeme na hory nebo jen k někomu na návštěvu," sdělila Brožová.

"Každopádně bych konec roku chtěla alespoň trošku oslavit. Tím hlavním sice pro Kačenku budou určitě Vánoce, ale ona už je velká holčička, a tak předpokládám, že poslední prosincový den vydrží být vzhůru až do půlnoci a užijeme si to společně."

Lyžovat nebude

V případě, že by se Brožová nakonec rozhodla užívat si s blízkými na horách, má prý už dopředu jasno v tom, že se nebude zrovna hrnout do lyžování.

"Tenhle sport jsem se naučila, až když mi bylo kolem dvaceti. Pak jsem byla ještě asi dvakrát na sněhu, kde jsem si to znovu zkusila, ale od té doby jsem na lyžích nestála. Ani mě to příliš neláká. Možná, že se k tomu někdy vrátím, ale teď se hlavně budu věnovat Kačence. Budu ji vozit na bobech a na sáních, aby si pořádně užila zimy," řekla.  

Kateřina vzápětí ještě dodala, co je pro ni do roku 2005 nejdůležitější. "Hlavně, ať jsme já i mí nejbližší zdraví, spokojení, ať je pořád dostatek dobré práce. Ať máme trochu štěstí, hodně lásky. A jinak snad všechno přijde samo," uzavřela Brožová.

Reklama

Související témata:

Související články

Kateřina Brožová na muže nezanevřela

Po rozpadu svého manželství nyní konečně prožívá herečka a zpěvačka Kateřina Brožová se svou dcerou Kačenkou klidné okamžiky. I když ji rozchod s manželem,...

Kateřinu Brožovou pojišťovny zklamaly

Ačkoli v novém seriálu Pojišťovna štěstí hraje Kateřina Brožová manželku ředitele soukromé pojišťovny, sama podobným institucím nevěří, neboť s nimi nemá dobré...

Výběr článků

Načítám