Hlavní obsah

Kaskadér natočil svůj skok ze střechy činžáku

– Chicago
Novinky, vps

Americký amatérský kaskadér Ethan Swanson natočil pomocí kamery na helmě skok, při jehož sledování tuhne běžnému smrtelníkovi krev v žilách. V rámci přípravy na televizní soutěž skočil ze střechy činžáku na pět metrů vzdálenou střechu jiného domu, navíc překonal převýšení asi tří metrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík skočil ze střechy jedné budovy přes ulici na druhou

 
Článek

Na začátku videa Swanson šplhá po staré odtokové trubce na střechu chicagského domu, ze kterého za chvíli skočí. Když je nahoře, dojde na okraj střechy a rozhlédne se, aby divák viděl, čemu bude mladý odvážlivec čelit.

Pak už následuje krátký rozběh a skok. Swanson při něm jednou mávl rukama a po třech vteřinách dopadl na protější střechu, kde se při kontrolovaném dopadu dvakrát překulil přes bok. Vzhledem k širokému úhlu záběru na kameře je skok opravdu působivý a mnoho diváků nemá daleko od závrati.

Video bylo natočeno jako příprava a především zviditelnění se před začátkem soutěže American Ninja Warrior, na kterou Swanson trénuje. Její účastníci v ní proti sobě soupeří v disciplínách vyžadujících sílu, výdrž a rychlost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám