Hlavní obsah

Kamera na policejní stanici zachytila ducha

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté z městečka Espaňola v Novém Mexiku jsou přesvědčeni, že na jejich stanici straší. Na záznamu z bezpečnostní kamery totiž viděli podivné stíny, jejichž původ si nedokázali vysvětlit.

BEZ KOMENTÁŘE: Zachytila bezpečnostní kamera ducha?

 
Článek

Údajného ducha spatřil na záznamu detektiv Karl Romero. Postava se procházela po policejním parkovišti před strážnicí.

„Nejdřív jsem si myslel, že to je jen moucha nebo můra, ale pak jsem si všiml těch nohou. Byl to člověk, ale ne opravdový. Byl to duch,“ citovala detektiva televizní stanice KHON2.

Oblast, v níž se postava procházela, je monitorována, a pokud by se podle policistů jednalo o člověka, musel by spustit alarm. Vrtá jim proto hlavou, o co se jednalo.

„Je to rozhodně zvláštní. Je jasné, že to není hmyz lezoucí po čočce. Jsou tam vidět nohy,“ řekl serveru Sky News Francisco Galvan, který dohlíží na záznamy z kamer.

„Někteří policisté cítili, jako kdyby jim někdo dýchal za krkem, když pracovali v kanceláři,“ dodal Romero s tím, že občas v prostorách policejní stanice slyší divné zvuky.

S kolegy si není vědom toho, že by budova ležela na místě bývalého pohřebiště, nebo že by někdo z policistů či zadržených na strážnici zemřel. Nezbývá jim tak, než dál pátrat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám