Hlavní obsah

Justin Timberlake se rád obléká zadarmo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Známý americký zpěvák Justin Timberlake rozhodně není chudý, ale přesto ho nejvíc potěší, když může získat oblečení zadarmo. Uvádí to alespoň internetový zpravodaj Ireland Online.

Článek

Podle této informace už došla trpělivost bývalému šampiónovi v jízdě na snowboardu Dannymu Kassovi, který vlastní obchod se zimním sportovním vybavením. Podle Kasse si Timberlake nechal v jeho obchodě už vícekrát zabalit různé zboží, především oblečení, a nezaplatil.

Kass teď na Timberlakea jeho "zálibu" veřejně prozradil. Tvrdí, že si zpěvák od něj odnesl už hromady oblečení, ale na zaplacení marně čeká dodnes. "Ten chlap prodal milióny desek, ale nezná zřejmě nic lepšího, než si pořizovat věci na sebe zadarmo," zlobí se Kass.

Zahrál si mladého Eltona

Snem Justina Timberlakea je herectví. Zatím si zahrál například mladého Eltona Johna v jeho videu "This train don't stop there any more". Pětadvacetiletý expřítel Britney Spearsové však říká, že ve své tvorbě se nejvíce nechal ovlivnit Michaelem Jacksonem a Stevie Wonderem.

Reklama

Související témata:

Související články

Justin Timberlake: nechte Britney na pokoji

Zpěvák Justin Timberlake, bývalý milenec Britney Spearsové, vystoupil na podporu této americké zpěvačky. Domnívá se, že by jí veřejnost měla dopřát co nejvíce...

Výběr článků

Načítám