Hlavní obsah

Jolieová a Pitt se dočasně rozešli

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová odmítla minulý týden žádost Brada Pitta o ruku a sdělila mu, ať se svatbou rozhodně nepočítá. Krátce potom oznámila, že bere děti na soukromý výlet do Namibie, kde se v květnu narodila jejich dcera Shiloh. Pitt zůstává v USA, kde natáčí Dannyho parťáky 3. "Zrušila plánovanou svatbu a prchla do Afriky," napsal o kroku Angeliny Jolieové Post Chronicle.

Článek

Herečka údajně nezvládá tlak způsobený postnatální depresí, vážnou nemocí matky a tím, že je označována za "polovinu zlatého hollywoodského páru".

"Bojím se, že chce, abych hrála roli malé poslušné manželky, což nehodlám," svěřila filmová Lara Croft přátelům. Herečka chce vychovat děti jako "obyvatele celého světa", nikoliv jako Američany. To se ale příliš nelíbí Pittovi. "Není z toho nadšený," shodli se přátelé páru.

"Angelina má představu, že je Brad na její straně a chce stejné věci, jenže tomu tak bohužel není. Není pochyb o tom, že je do něj zamilovaná, musí se ale vyrovnat s mnoha problémy. Osobně si myslím, že Angelina není normální člověk a chce to skutečně extra partnera, který se s tím dokáže vyrovnat. Myslím, že prostě touží uprchnout," citoval britský list Daily Mail blízkou přítelkyni Jolieové.

Reklama

Související témata:

Související články

Jolieová: Nechci být domácí puťka

Americká herečka Angelina Jolieová svému partnerovi a hereckému kolegovi Bradu Pittovi oznámila, že nemá v úmyslu stát se domácí puťkou. Už také plánuje,...

Angelina Jolie zuří: Brad stále miluje Jennifer

Svůdná Angelina Jolie miluje pocit výjimečnosti, rozhodně ve vztahu nehodlá být nikdy tou druhou. Jenže Pitt se nedávno přiznal, že stále myslí na Anistonovou....

Výběr článků

Načítám