Hlavní obsah

Brad Pitt se prý nevzpamatoval z rozchodu s Anistonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Brad Pitt prý ještě není připraven na svatbu s Angelinou Jolieovou, neboť jej stále trápí rozchod s Jennifer Anistonovou. Údajně to prozradil v telefonickém rozhovoru své babičce.

Článek

"Brad slíbil své poslední ženě (Anistonové) ve svatební den, že budou spolu až do konce života, což se nepodařilo," cituje slova dvaaosmdesátileté Betty Russellové agentura WENN. Podle ní má Pitt "velmi citlivou duši a chce si být tentokrát jistý, že svůj slib dodrží".

Svatba se tedy asi odkládá, a to i navzdory tomu, že je podle Russellové její vnuk s Jolieovou šťastný a náramně si rozumí i s jejími adoptivními dětmi - čtyřletým Maddoxem a roční Zaharou. "Jsou si (s Maddoxem) velmi blízcí. Říká mu svá malá tajemství."

Anistonová a Pitt se rozvedli po čtyřech a půl letech manželství v roce 2005. Dvaačtyřicetiletý krasavec se poté během natáčení akčního filmu Mr. & Mrs. Smith seznámil s o 11 let mladší Jolieovou. Na konci května se jim narodila dcera Shiloh Nouvel.

Reklama

Související články

Jolieová a Pitt mají dceru

Hollywoodská superhvězda Angelina Jolieová (30) v sobotu přivedla na svět dceru Shiloh Nouvel, kterou má s americkým hercem Bradem Pittem (42).

Výběr článků

Načítám