Hlavní obsah

Jolie Pittovi lásku nevyznává

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zbytečné emoce a patos do vztahu Angeliny Jolie a Brada Pitta nepatří. Sladké cukrování je jim natolik protivné, že se prý sobě nikdy nepodívali do očí a neřekli si miluji tě.

Článek

Ačkoli spolu mají čtyři děti, podle Angeliny vyznáním lásky velmi šetří. "Nemyslím si, že jsme si někdy řekli, miluji tě. Chci říct, jsem si jistá, že jsme si to řekli, ale my bychom si prostě raději dali pěstí," tvrdí dvaatřicetiletá Angelina.

O jedenáct let starší Brad ji musel získávat docela dlouho. Všichni už je viděli jako pár, ale Angelině trvalo, než se do něj skutečně zamilovala. První jiskra mezi nimi přeskočila při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v roce 2005, kdy byl Pitt ženatý s Jennifer Anistonovou.

"Myslím, že svět to věděl dřív než já. Užili jsme si při filmování tolik legrace, stříleli zbraněmi, jezdili spolu na kolech, takže bych to mohla tušit. Ale v něm je mnohem víc, než by lidé předpokládali. Je to mnohem větší muž než kterýkoli, s nimiž jsem se potkala," vyprávěla filmová Lara Croft pro magazín Marie Claire.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám