Hlavní obsah

Johnny Depp touží po dalších potomcích

– LOS ANGELES

Americký herec Johnny Depp je v manželském svazku s francouzskou modelkou, herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradisovou neskonale šťastný a nic mu prý neschází. Jejich vzájemná láska je natolik žhavá, že by prý klidně mohli mít i sto potomků. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Magistrát města Plzně

Atraktivnější lokalitou se nyní stává lesopark Ostende v blízkosti Velkého boleveckého rybníka v Plzni.

Článek

Čtyřicetiletý herec se svou manželkou již vychovává dvě děti, dcerku Lily-Rose a syna Jacka. Depp pro magazín OK! potvrdil, že by si klidně troufnul na dalece větší počet ratolestí.  

Příkladný otec

"Nedokážete si představit, jaký druh lásky děti dávají. Otcovství  nebylo vědomým rozhodnutím, ale nyní jsem příkladným tátou, kterým jsem se ještě před pár lety smál," svěřil se herec.

"Uvažuji o dalších dětech," pokračoval Depp, "klidně bych jich mohl mít sto, jestli by s tím Vanessa souhlasila," dodal. "Pro mě je rodina nejdůležitější věc na světě. Je to váš základ, vaše kořeny. Je to jediná čistá láska, kterou máte," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Hvězdný Johny Depp a prokletí Piráti

Pirátský mýtus stále znovu dočkává dalších romantických zpracování a napínavých pohádek, jako je tomu i v novém filmu Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly,...

Johnny Depp: Bez drog se nudím

Hollywoodský herec Johnny Depp se dal konečně dohromady. Na nátlak své manželky, francouzské herečky a zpěvačky Vanessy Paradisové přestal fetovat a hodlá...

Výběr článků

Načítám